Your Cart

שירות ותיאום פגישה  072-393-0222  

מלאים ומחסנים  054-3-566-556  

אולם התצוגה – האורגים 1, בת ים

רצפת גרניט פורצלן

מוצגות 6 תגובות – 1 עד 6 (מתוך 6 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    רוחי
    משתתף

בביתי יש רצפת גרניט פורצלן בגוון בהיר ורציתי לדעת כיצד ניתן לנקות אותה ולשמר אותה שלא תצבור לכלוך מהר. הרצפה צוברת פירורי אבק יום לאחר שאני מנקה אותה.

קרין
    משתתף

יש חומרים מיוחדים לניקוי גרניט פורצלן , תני לי בבקשה יותר פרטים על הסוג שיש אצלך .איך הגימור שלו ?-מט?מבריק?מחוספס? בעיקרון זהו חומר שאינו סופג כלל ולכן טבעי שהאבק שיש באויר "ישב" עליו.זה לא כמו מרצפת צמנט או טרצו שהאבק מתיישב בחלקים הנקבוביים שלה. אבל עם יותר פרטים אוכל לעזור.

רוחי
    משתתף

הגימור של הריצוף הוא מבריק. אודה אם תוכלי לתת לי שם של חומר ספציפי לניקוי הריצוף האם חומר לניקוי קרמיקה מספיק לשם כך

אירה
    משתתף

לא הצלחתי להבין כל כך מה בעייתי בניקוי. יש חומר מיוחד לגרניט פורצלן שמנקה כתמים רגילים , של שימוש יומיומי. קוראים לו : טייל ישראל גרניט פורצלן " יש לי אותו . אם הכתמים שיש לך הם עמוקים , יש חומר יותר תוקפני לגרניט פורצלן , שלא פוגע באריח , אבל מסיר כתמים עיקשים . את בעיית האבק אף אחד מהם לא פותר , כי האריח לא סופג. אין להשתמש בשום חומר שמכיל סבון כי הוא משאיר משקע קל על האריח שגורם לכתמים כמו שומניים . גרניט פורצלן שוטפים במים ומקסימום בתוסף מיוחד לכך , שממש לא חייבים.

רוחי
    משתתף

את יודעת איפה אפשר להשיג את החומר המנקה?

צוות טייל ישראל
    מנהל בפורום

שלום רב,

שמחים שהדיון נסגר בצורה טובה ומקצועית,

בברכה,

Team Tile Israel

team@tileisrael.com

072-393-0222

ווטסאפ – 054-3566556

מוצגות 6 תגובות – 1 עד 6 (מתוך 6 סה״כ)
  • יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.