- הנושא הזה ריק.
-
מאתתגובות
-
יולי 3, 2020 בשעה 14:11 #4189ענתמשתתף
האם קיימים סוגי ריצוף שונים מסוג R12 ?
נאמר לי שיש R12 , ויש R12 למטבחים שהוא שונה (ואיכותי\יקר יותר)
נשמע לי משונה.. האם זה נכון ?בתודה מראש לעונים.
יולי 3, 2020 בשעה 14:20 #4199איציקמשתתף[bquote] ענת: האם קיימים סוגי ריצוף שונים מסוג R12 ?
נאמר לי שיש R12 , ויש R12 למטבחים שהוא שונה (ואיכותי\יקר יותר)
נשמע לי משונה.. האם זה נכון ?בתודה מראש לעונים.
[/bquote]
שלום ענת
R12, זו הגדרה לדרגת מקדם החיכוך של פני האריח.
אם אריח כלשהו מסומן כבעל מקדם החיכוך מסויים – זה לא ישנה, אם הוא יימכר כאריח למטבח, או כאריח למרפסת פתוחה, זה תמיד יהיה אותו מקדם חיכוך.יולי 3, 2020 בשעה 14:21 #4200ענתמשתתףמנהל מכירות אמר לי ש R12 למטבחים עשוי מגרניט ללא פורצלן.. האריח הוא בעל ספיגה נמוכה יותר ,לכן הוא מתלכלך פחות ומתאים יותר למטבחים מסחריים. שזה העסק שאני פותחת..
האם יש לך המלצה בנוגע לחומר המתאים למטבח מסחרי?
יולי 3, 2020 בשעה 14:22 #4202איציקמשתתף[bquote] ענת: מנהל מכירות אמר לי ש R12 למטבחים עשוי מגרניט ללא פורצלן.. האריח הוא בעל ספיגה נמוכה יותר ,לכן הוא מתלכלך פחות ומתאים יותר למטבחים מסחריים. שזה העסק שאני פותחת..
האם יש לך המלצה בנוגע לחומר המתאים למטבח מסחרי?
[/bquote]
שלום יפית
1. עסק המבוסס על מטבח מסחרי – חייב לעמוד בדרישות מגוונות ומחמירות מצד מס´ רשויות !
2. משאלותייך נראה כי אין לך ליווי מקצועי עם מומחיות בתחום ייצור המזון וזה "יעלה לך ביוקר"- כמו שאמרות הסבתות הפולניות.
3. הייעוץ / תכנון שתקבלי, אמור לכלול גם הנחיות באשר לסוג הריצוף והמאפיינים שלו, סוג הרובה, סוג חיפוי הקירות והגובה אליו צריך להגיע וכו´ וכו´.
4. ייעץ כזה, היה חוסך ממך את הדיסאינפורמציה שאת שומעת מ"מנהל מכירות" אלמוני שכוונותיו אולי טובות, אבל דבריו משוללי בסיס.האריחים המתאימים למטבח מסחרי הם, או פורצלן בלתי מזוגג טכני, או אריחי קלינקר.
בשני המקרים, גודל האריחים לא יעלה על 20/20 ועוביים לפחות 12מ"מ.יולי 21, 2020 בשעה 15:12 #4949ענתמשתתף[bquote] איציק:
ענת: מנהל מכירות אמר לי ש R12 למטבחים עשוי מגרניט ללא פורצלן.. האריח הוא בעל ספיגה נמוכה יותר ,לכן הוא מתלכלך פחות ומתאים יותר למטבחים מסחריים. שזה העסק שאני פותחת..
האם יש לך המלצה בנוגע לחומר המתאים למטבח מסחרי?
שלום יפית
1. עסק המבוסס על מטבח מסחרי – חייב לעמוד בדרישות מגוונות ומחמירות מצד מס´ רשויות !
2. משאלותייך נראה כי אין לך ליווי מקצועי עם מומחיות בתחום ייצור המזון וזה "יעלה לך ביוקר"- כמו שאמרות הסבתות הפולניות.
3. הייעוץ / תכנון שתקבלי, אמור לכלול גם הנחיות באשר לסוג הריצוף והמאפיינים שלו, סוג הרובה, סוג חיפוי הקירות והגובה אליו צריך להגיע וכו´ וכו´.
4. ייעץ כזה, היה חוסך ממך את הדיסאינפורמציה שאת שומעת מ"מנהל מכירות" אלמוני שכוונותיו אולי טובות, אבל דבריו משוללי בסיס.האריחים המתאימים למטבח מסחרי הם, או פורצלן בלתי מזוגג טכני, או אריחי קלינקר.
בשני המקרים, גודל האריחים לא יעלה על 20/20 ועוביים לפחות 12מ"מ.[/bquote]
שלום איציק,
תודה רבה על תשובותייך המקצועיות!!!!!!! עזרת לי המון
עבודה נעימה
-
מאתתגובות
- יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.